2 Şubat 2015 Pazartesi

Synergen Choco Berry El Kremi

Herkese merhaba, uzun süredir evde olmama rağmen küçük sağlık sorunları nedeniyle blogda bir şey yazmak içimden gelmiyordu. Synergen el kremiyle geri döndüm. Geçen yıl çiçek kokulusunu aldığım kremden çok memnun kalmıştım. Sınırlı üretim kremlerden bu yılki "Choco Berry" idi. Buram buram bir çikolaya kokusu değil, meyvemsi ekşimsi bir çikolata gibi diyelim. Kokusunu ve yapısını çok beğendim yine.


Ne çok yoğun ne çok sıvı bir yapısı var. Hemen emiliyor ve gayet güzel nemlendiriyor. 24 saat nemlendirmeyi vadetse de etkisi o kadar sürmüyor tabii ki. Gün içinde birkaç kere kullanmam yetiyor.

Ürün 75 ml ve kuru ciltler için diye geçiyor ama bence çok kuru ellere yeterli gelmeyebilir.
İçeriği aşağıdaki gibi, gliserinli ve paraben türevleri içermiyor.

Ürüne Rossmann marketlerden erişebilirsiniz :)

7 yorum:

  1. Geçmiş olsun canım baya sıvı yapıda görünüyor kış günlerinde yeterli değil gibi görünüyor. Kokusunu merak ettim Adana'ya Rossmann'a gelirsem mutlaka deneyeceğim bir ürün olacak paylaşım için teşekkürler.
    Sevgiler blogkizsalseyler ♥

    YanıtlaSil
  2. Güle Güle kullan canım :) aynen yapısı baya sıvı görünüyor güzel nemlendiriyorsa sorun yok tabi :) http://birsepetdolusu.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Çok geçmiş olsun, güzel bir kreme benziyor ama ben sadece hayvanlar üzerinde deney yapılmadan üretilmiş olan ürünleri kullanıyorum bu konuda hassasım, bu markanın deney yapıp yapmadığı hakkında bilginiz var mı? :)
    Ben de cruelty free ürünler üzerine bir blog yazıyorum, ilginizi çekerse beklerim :) http://bakimliginepig.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Çok geçmiş olsun, güzel bir kreme benziyor ama ben sadece hayvanlar üzerinde deney yapılmadan üretilmiş olan ürünleri kullanıyorum bu konuda hassasım, bu markanın deney yapıp yapmadığı hakkında bilginiz var mı? :)
    Ben de cruelty free ürünler üzerine bir blog yazıyorum, ilginizi çekerse beklerim :) http://bakimliginepig.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. çikolatalı her kreme bayılıyorum :)

    bu arada bende yeni bloguma beklerim;

    http://buseilehayat.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. Güzel bir ürüne benziyor ama benim kuru bir cildim var :)
    Instagramdan zaten takipteydim artık burdan da takipteyim cnm ;) Bana da beklerim :)) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Selam tatlı takibe aldım seni bana da beklerim
    http://meleginhediyeleri.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil