13 Mayıs 2013 Pazartesi

Rossmann'dan Alterra ürünleri ile ilgili gelen yanıt..

Merhaba Seçil Hanım,
 
Öncelikle Rossmann’a göstermiş olduğunuz ilgiye çok teşekkür ederiz.
 
Alterra grubu ürünleri tamamen doğal hammaddelerden üretilir. İçlerinde koku ve esanslar olmadığı gibi bu ürünler normal ürünlere göre daha kısa ömürlü olurlar çünkü içlerinde koruyucu katkı maddeleri bulunmaz. Bazı kişilere ürünlerin içerisinde parfüm ve esans olmadığı için ürünlerin genel kokusu itici gelebiliyor. Bu ürünler açıldıktan sonra genelde 12 ay (Ambalajın genelde altında bir yuvarlak kutu resmi bulunur ve yanında 12 M veya 18 M gibi ibareler bulunur, bu işaret ürünün açıldıktan sonra ne kadar süre bozulmadan kullanılabildiğini gösterir) boyunca bozulmadan kullanılabilen ürünlerdir, açılmamış halde ise çok daha uzun süre muhafaza edilebilirler. Fakat ürünlerin fiyatı ile ilgisi yok bu durumun, Rossmann ürünleri her zaman muadil piyasa ürünlerine göre uygun fiyatlı ürünlerdir. İndirimlerimiz ise sizin de bildiğiniz gibi değişik dönemlerde değişik ürünlerimize her zaman uyguladığımız standart insertimiz ile birlikte yayınlanır.
 
Biz yine de emin olalım, sizden ricam lütfen aldığınız Alterra ürünlerini mağazamıza geri götürün, mağaza müdürümüz Alper Bey ürünlerinizi kontrol edip birebir değiştirecektir.

Bu durumda zaten ürünleri geri götürmeme gerek yok. Aldığım ürünlerin devamı yoktu muhtemelen.
Sadece bir tanesinde son kullanma tarihi yazıyordu ona da 4-5 ay gibi bir süre vardı, aslında far için yakın bir süre... Napsam bilemedim..
Şimdi ben bu ürünleri bu şekliyle kullanmaya çalışacağım da ürünlerin kokusunu bastırmak için kullanılan kimyasallar, bozulmasın diye konulanları düşünerek diğer ürünlerimi nasıl kullanacağım acaba..
Üffff sinir oluyorum bu konuya arkadaş! Biz doğalız, acayip doğal markayız diyen ünlü markalar "paraben var ama azcık var, paraben yok ama bu çabuk bozulur, aslında paraben o kadar da zararlı değil" dedikçe ben çıldırıyorum.. Ne kullanacağımı şaşırdım.. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder